Lite om sociala nätverk

Då jag ännu inte fått tummen ur och skrivit klart min artikel om vad man skall ha Twitter till får ni istället ta del av två stycken videos som ganska bra förklarar den sociala revolutionen.

Ingående och användbar recension av Hitta Nemo

Från och med nu skall jag alltid kolla med den här killen innan jag går och ser en film…

Mer från colorpulse (och Carl Sagan)

John Boswell, aka colorpulse, har en sida dedikerad till de låtar han har skapat – och kommer att skapa – baserad på vetenskapliga teorier (slarvigt uttryckt). Hans senaste skapelse är ”We are all connected”: Inte riktigt lika bra som ”A still more glorious dawn” men riktigt skön trots det.

Han Solo borde tänka sig för..

LOLZ!

Änglar och demoner

Jag såg precis klart filmen Änglar och demoner och då jag sedan tidigare hört boken måste jag säga att filmen var skitdålig. Boken var för pratig och Dan Brown kan korta ner den utan att förlora något på det men i försöket att göra film av boken åsidosattes den underliggande konflikten mellan kyrkan och vetenskapen […]

Inför Helloween

Dags att börja fundera på vilket motiv era pumpor skall ha. Här är några designförslag. Tillägg: Spana in killens FAQ - hur kul som helst: ”You must eat a lot of pumpkin pie. Haw Haw!” Yes- I weigh 682 pounds. Hihi.

Favorit i repris

Eftersom jag är på det humöret får ni ett till inlägg med den fantastiska Mario Cart-inspirerade kärleksballaden som dök upp på Internet för knappt ett år sedan:

All sångträning ni behöver

Jag älskar hur han blir mer och mer koncentrerad ju längre upp i oktaverna han skall:

Auto-tune the news – med Fredrik Reinfeldt!

Lite kul att Fredde R är med:

Feeders

Jag fick anledning att ladda upp mina klipp från filmerna Feeders och Feeders 2 till YouTube. Håll tillgodo!