Så här säger man ”Nej” till snyltare…

David Thorpe är lite speciell. Han har bland annat tidigare försökt betala en räkning med hjälp av en teckning av en sjubent spindel. Nu säger han åt en bekant som vill ha gratis designhjälp att dra åt helvete på ett väldigt roande sätt.

Mupparna + Queen = Awesome!

Nu är julen räddad!

Jag har lyckats få tag på kopior av Feeders samt Feeders 2 och de är precis så bra som ni tror att de är. Tyvärr har jag ju ingen projektor så vi får väl vänta med att titta på dem. Synd på så rara ärtor men den som väntar på något gott…

Spotify har koll

Det känns som om Spotify har en grymt avancerad funktion för att ta reda på vilka artister jag skulle kunna tänkas vara intresserad av:

”Finger tutting”

Jag har ingen aning om vad jag skall översätta ”finger tutting” till så ni får helt enkelt titta efter. De först 30 sekunderna fick jag en överväldigande lust att stänga av videon men den blev fascinerande på ett underligt vis ganska snabbt och killen har onekligen någon slags talang.

Driv3r – ett av världens buggigaste spel

Driv3r hade potential och verkade lovande men blev ren och skär dynga om man ser det som spel. Om man däremot ser det som en källa till underhållning lyckades det alldeles ypperligt: Det finns 7 stycken klipp allt som allt och de är lika roliga allihop…