Statusuppdatering

Här var det bra dammigt, man skulle nästan kunna tro att jag migrerat till twitter och facebook för gott men den främsta anledningen till att jag uppdaterar där mer än här är på grund av att jag har inte orkat vara så utförlig att jag behövt MOCOL. Det jag har orkat säga har varit trivialt nog att passa på twitter/facebook.

Som ni kanske redan listat ut är jag ganska sliten, för att inte säga rejält sliten. Renoveringen av köket är inne i slutspurten men alla glykogendepåer och energireserver är tömda. Jag lurar kroppen med energidryck men som med alla andra stimula lär den sig mina knep ganska fort och reagerar snart inte heller på detta.

Utöver köket har jag – som alltid – en förmåga att krångla till mitt liv och har lyckats ganska rejält denna gång. Inga detaljer, det har jag lärt mig den hårda vägen att jag skall undvika, men vi kan väl säga att det blir nog bra mycket mörkare ett tag framöver innan det blir ljusare.

Apropå mörker så har vinterdepressionen avtagit endast marginellt trots att det börjar ljusna ute på morgnarna men den här gången har jag bestämt mig för att inte äta tabletter. Jag tog den lilla medicin jag hade kvar i slutet av förra året, och då bara halv dos, men insåg när jag inte hade fler doser kvar på receptet att härda ut på egen hand – något som så här i efterhand inte var världens bästa idé men nu är det inte mer än 2 månader kvar innan det blir ljust på riktigt och då har jag precis vant mig vid medicinen när det är dags att vänja av mig.

För att kort återkoppla till köket så går det som sagt var ändå ganska bra framåt även om de senaste dagarna av olika anledningar varit totalt oproduktiva. Det kommer en mer ingående dokumentering av processen och hur jag lyckades med tid och budget men just nu ligger jag cirka 2 veckor efter i schemat och 4000 kr över budget (jag räknar bort verktyg då jag faktiskt kan återanvända dem).

Buicken stressar mig lite också men om jag är klar med köket om 2 veckor så har jag trots allt hela mars och april på mig att få ordning på den och det borde inte vara några problem med att hinna på två månader.

Efter lite fram och tillbaka gällande minigrävare visar det sig att jag inte har ekonomiskt utrymme för det just nu, även om det hade varit jättekul att sätta igång med det. Som tur är har jag ett par andra järn i elden, tYckr är ett av dem och andra är inte presenterade ännu. Jag skall bara hinna med dem också.

Det är dock ett stort ok som måste bort och tack vare en spark i röven av en god vän har jag insett att jag snällt får ta tjuren vid hornen och göra något åt detta. Om allt går som jag vill blir det redan i nästa vecka, ingen vits med att dra ut på det.

Nu skall jag kakla.

Comments are closed.